Decoratie voor in huis/ je kamer inspiratie!

Pinterest staat vol met mooie plaatjes van decoraties voor in huis of je kamer. Het begon bij mij weer helemaal te kriebelen om te winkelen voor mijn kamertje. Daarom dit artikeltje, ik wou graag inspiratie op doen. Ik heb vooral een beetje een landelijke sfeer gekozen omdat ik dat zó mooi vind. <3

Wat vinden jullie van de inspiratie? <3

Liefs,

Evelien

16 opmerkingen:

 1. Hele leuke inspiratie :) ik denk dat ik mijn kerstverlichting snel ga ophangen haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja hé ik heb mijn kerstlampjes ook al te voorschijn gehaald. :)

   Verwijderen
 2. Mooie inspiratie, die eerste kussentjes zijn leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke inspiratie! Die laatste foto is zo leuk, het lijkt super cosy.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie inspiratie, ik ben fan van de eerste foto. <3

  BeantwoordenVerwijderen

 5. Heb jij een leuke kamer/huis? Je maakt prachtige foto's en het zou een eer zijn als jouw foto's op mijn blog zouden mogen staan! Ik ben namelijk een nieuw project gestart: jouw kamer op mijn blog? Dit houdt in dat jij foto's van je interieur naar mij mailt en dan schrijf ik daar een artikel voor op mijn blog. Jij hebt de kans om je blog te promoten en ik heb een super leuk artikel over jouw interieur! Zo kunnen we elkaar een handje helpen.

  Geïnteresseerd?
  Je kan de foto's mailen naar: jonneweegh@hotmail.com en meer info is te vinden op mijn blog.

  Ik ben benieuwd naar je reactie,

  Liefs Jonne

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -