Hoe mijn huisje er later uit ziet...

Ik vind het altijd zó leuk om foto's en tijdschriften te bekijken van mooie inrichting van huizen. Dan dwalen altijd mijn gedachten af naar hoe mijn huisje er uit zal zien later. Ik zie het al helemaal voor me, een mooi schattig beetje vrij staand huisje met een grote tuin met een heleboel bloemen en een mooie gezellige inrichting. Ik zou een grote keuken willen want dan kan je veel koken, vind ik leuk! :) Je mag dromen toch...?

Liefs Evelien

11 opmerkingen:

 1. Leuk hè, dromen over huisjes! Ik zou bijvoorbeeld graag een 'schrijfhuisje' willen. Heb je al Pinterest aangemaakt? Ik heb voor al mijn 'droom-projecten' een eigen pinboard.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja vind ik altijd zo leuk! Ook al ben ik nog best jong voor een eigen huisje, vind het toch leuk om over te dromen. :) Ja ik heb pinterest! Doe er alleen niet zo veel mee, binnenkort maar weer eens op kijken.

   Liefs

   Evelien

   Verwijderen
 2. Wat een gave ideeën allemaal :) Ik denk daar ook al vaak over na haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja mooi he! Ja is altijd leuk om over na te denken, bedankt voor je reactie! <3

   Liefs Evelien

   Verwijderen
 3. Voor mij duurt het nog wel even voordat ik een huis heb. Iets wat me echt heel leuk kijkt is zo'n soort open poortje waar dan rozen op groeien ik kan het niet echt beschrijven maar dat lijkt me zo leuk! Leuk artikel verder! Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ooo ik snap misschien wat je bedoeld! Wat je bij een opening van je tuin zet? Dat is zo leuk!

   Dankjewel!
   Liefs Evelien

   Verwijderen
 4. Ohhh, wat een fijne inspiratie! Dit is echt mijn stijl. Ik kan niet wachten op m'n eigen huisje later in te richten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik ook niet! Dat moment dat je dan kan gaan shoppen, oehhhh zo leuk! :)

   Verwijderen
 5. Gezellig :) Ik vind het ook leuk om te fantaseren over hoe mijn huis later wordt, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie plaatjes, stuk voor stuk mooie interieurs. Ik zou ook wel in zo'n huisje willen wonen. x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke inspiratie! Die keuken mmm

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -