Vakantie kiekjes.

Ik ben weer terug van twee en een halve week vakantie, ik ben wezen camperen in Italië. Ik heb echt twee weken geweldig weer gehad, het was er rond de 30 graden met veel zon. Een dag was het ook was bewolkter maar dat vond ik persoonlijk niet erg. Ik ben toen met Mike diehard gaan zwemmen in het ijskoude water, haha wat onwijs leuk. We hadden een heel zwembad letterlijk voor ons eigen. Ik ben ook twee keer naar het stadje trieste geweest, onwijs leuk stadje met heerlijk ijs en leuke winkeltjes. Ik heb ook veel de zee gezien, ik was samen met mike naar beneden gelopen. Daar was echt zo'n oerwoud pad maar we hadden het gevonden. Daar hebben we even de zee ingelopen, en op de pier gezeten. Was echt onwijs mooi, al die lichtjes, en natuurlijk erg romantisch. :)) Het was een geweldige vakantie, en er zijn zoveel leuke dingen gebeurd. En door deze leuke vakantie, heb ik een super leuk vriendje gekregen. <3 Get ready for overdosis vakantiefoto's! :)
<3 <3 

Liefs Evelien

12 opmerkingen:

 1. Aaah, wat leuk dat je je vriendje ontmoet hebt! De foto's van jullie zijn onwijs schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie foto's, die meloenen zien er lekker uit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke en mooie foto's! Super leuk dat je daar je vriendje hebt ontmoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige foto's! Ziet er heel gezellig uit.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke foto's! Jij en je vriendje zijn echt een heel leuk koppel <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een toffe vakantiefoto's, heel zomers! En ahw, cute die foto's van jou en je vriendje.
  XO

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -