Review: Essence lakje - 129 the boy next door.

Ik heb zóveel nagelakjes en ik had eigenlijk nog nooit een blauwe gekocht. Ik kreeg deze een tijdje geleden als kadootje, en ik vind deze blauwe kleur zo mooi. Ik vind het echt onwijs pretty staan op mijn nagels. Ik ben er onwijs tevreden over. Lezen jullie mee? :)


De verpakking vind ik gewoon prima, vooral het flesje de vorm vind ik mooi. Alleen vind ik de dikke letters niet echt mijn ding. Je ziet goed om welke kleur het gaat, en wat voor product het is.Hij dekt onwijs mooi en zat 4 dagen mooi op mijn nagels! Ik ben helemaal blij dat ik dit lakje heb gekregen. Ik ga hem zeker vaker dragen. Awh op dit moment dat ik het schrijf wilt Minous ( onze lieve kat ) op het toetsenbord gaan zitten, nu kijkt ze gezellig mee. Ze vind het zo interessant. Ik ben geen beauty expert, maar ik vind dit lakje zo mooi!

Wat vinden jullie ervan? 

Liefs 
Evelien 13 opmerkingen:

 1. Wat een gaaf kleurtje! Het effectje vind ik leuk!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gaaf kleurtje , heel mooi =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kleur, ik vind het echt zo'n denim kleurtje! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk kleurtje! En wat tof dat het na 4 dagen nog blijft zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik vind persoonlijk het kleurtje niet zo mooi. Maar wel een leuk artikeltje!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb dit lakje ook, ik ben er zo blij mee. Soms doe ik mijn matte topcoat erover heen en sommige lakjes worden dan niet mooi maar bij deze is het prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -