Waar ik de komende tijd voor ga sparen, een lijst die steeds langer wordt.

Ik ben aangenomen bij de ijssalon! Wat een opluchting, ik ga zaterdag avond werken, helaas mis ik dan de eerste helft van de wedstrijd maar dat maakt mij niet zo heel veel uit. Ik was gister met Ankie in de Mediamarkt, we moesten vier uur wachten op een examen dus heb ik even nieuwe oortjes gekocht en ik zag dus zo'n polaroid camera. Ik vind ze echt geweldig, als eerste staat dat op mijn wishlist. Wat een geweldig iets is dat.  Ook wil ik graag high waisted shorts, een echt pennyboard, en een arctic monkeys band shirt. I like! Maarja mijn rekening laat het niet echt toe, kennen jullie dat je wishlist zoooo onwijs lang is, en je rekening het gewoon niet toelaat. Ik ga hier in ieder geval voor sparen, en ik vind het zo leuk altijd om lijstjes te maken, dus ja. :) Weer een lijstje op mijn blog! Ik hoop dat jullie het niet vervelend vinden.Wat staat er bij jullie echt boven aan op je wishlist? :)

Liefs

Evelien

22 opmerkingen:

 1. Ik wil ook zo graag een penny-board! Ze zijn zo leuk!
  liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik heb nu een neppe, en het cruisen spreekt me echt onwijs aan. Ik begin het steeds beter onder de knie te krijgen. :)

   Verwijderen
 2. Ah die camera is inderdaad geweldig, i like! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke dingen!
  Die camera is ontzettend gaaf zeg.
  Liefs lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb aan het sparen voor mijn tripje naar Londen! Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. aaah Londen, heel erg leuk! Londen is zo geweldig. <3

   Verwijderen
 5. I feel you, zo veel leuke dingen maar weinig geld ahah, ik spaar nu voor een record player en een nieuwe camera

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bovenaan mijn lijstje staat iets soortgelijks, maar dan een analoge lomography camera! De Diana F+ ik wil hem nu al een paar jaar lang kopen en binnenkort ga ik hem dan echt kopen!!! Polaroids zijn ook echt super leuk! Leuke wishlist. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. whieeeee die is ook zo tof! :) Wat gaaf dat je hem binnekort gaat kopen. :)

   Verwijderen
 7. Wat een leuke wishlist! :) Ik spaar eigenlijk nergens voor momenteel, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik spaar op het moment nergens voor, maar die camera vind ik wel heel erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja leuk is die hé? :) Bedankt voor je reactie!

   Liefs Evelien

   Verwijderen
 9. Leuke wishlist! Ik heb ook altijd genoeg op mijn wishlist staan. X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke wishlist, die camera zou ik ook zo graag willen hebben!
  Verder spaar ik voor een nieuwe mobiel en m'n reisje naar Londen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. die camera is soo cute! vooral de vorm is al leuk! liefsx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke wishlist die pennyboard staat ook op mn wishlist

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die camera is onwijs leuk! Een Macbook staat zeker bovenaan op mijn wishlist alleen is de prijs wel wat minder.. Die high waisted short ziet er echt super mooi uit en de rest wat er op je lijstje staat ook, hihi :))

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hele leuke wishlist! Ah, die camera! <3 Die staat bij mij ook bovenaan m'n wishlist. Een pennyboard lijkt me ook erg leuk hoewel ik dan heel vaak ga vallen want met zulke dingen kan ik niet omgaan haha. ;-)

  xo Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een gave dingen! Die camera is super leuk! x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik zit te twijfelen of ik een polaroid camera moet nemen en in welke kleur! Wit lijkt mij wel het leukste. Ik hoor wel heel veel positieve dingen erover...

  Leuk artikel!
  Liefs,
  x

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -