Review: The bodyshop chocolade lipbutter.

Vandaag weer eens een review voor jullie! Ik was pas geleden in de bodyshop, daar hielden ze een sale. Ik vind de sale daar altijd zo geweldig. Ik had een aantal spulletjes meegenomen, onder andere deze lipbutter. Ik had er nog nooit een geprobeerd dus ik was erg nieuwsgierig. En met chocolade smaak? Klinkt als perfectie!


Ik vind de verpakking mooi, het is een donkere bruine kleur en je ziet gelijk om wat voor maak het gaat, en wat voor product het is. Het is een makkelijk klein potje met een handige deksel erop. En is makkelijk mee te nemen in je tas.


De werking hiervan is echt prima! Het is makkelijk opneembaar, en het is ook nog eens makkelijk uit te smeren op je lippen. Mijn lippen werden er erg zacht van en geeft een goede boost. Ook heeft het nog eens een heerlijke chocolade smaak, en is ook niet té. Kortom ik ben erg blij dat ik deze lipbutter in mijn collectie heb toegevoegd!

Liefs

Evelien


11 opmerkingen:

 1. Het lijkt me een heel fijn product & leuke review om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh die klinkt echt goddelijk! Inlogde the body shop!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja hij is zooooo heerlijk! <3 Bedankt voor je reactie, liefs!

   Verwijderen
 3. Elke keer wanneer ik deze zie, wil ik hem kopen. Maar elke keer leg ik heb ook altijd weer terug, en later krijg ik spijt. Nu ga ik hem echt eens kopen x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het is echt een aanrader! Hij is erg fijn :)

   Liefs Evelien

   Verwijderen
 4. Oooh ik hou van de bodyshop! <3 Dit product lijkt mij echt heel fijn :) Liefs Emmy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt als een heel fijne lipbutter!

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -