My self made bow!

Dit weekend had ik een heerlijk lazy weekend, eigenlijk lekker relaxen thuis, films kijken en zelf dingen maken. Ik was filmpjes aan het kijken van Bethany Mota, en ik kwam een filmpje tegen hoe je zelf haarstrikjes kan maken. Ik vind zelf haarstrikjes zo leuk, en vond het er zo leuk uit zien dat ik ook zelf aan de slag ben gegaan. Ik heb er eentje gemaakt met spijkerstof, ik heb het helemaal onder de knie en ik ga er zoiezo meer maken. Eventjes langs de winkel voor nieuwe clips en stof halen. Het is zo makkelijk om te maken, en ziet er zo cute uit! :)


Wat vinden jullie ervan? :)

Liefs

Evelien

29 opmerkingen:

 1. Wat ziet dat er leuk uit! Ga ik zeker ook eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. aw leuk! Wil je er dan wel een foto van maken? Ben nieuwsgierig! :)

   Verwijderen
 2. Ah super pretty! Staat je goed <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super schattig.. Staat je erg leuk ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat staat dat je leuk!
  Liefs lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie strik! Hij staat je echt leuk! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh die van jou is goed gelukt zeg! Ik heb ze zelf ook gemaakt, ze zijn zooo leuk :)

  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah, dit ziet er zo pretty uit! ;-) Plaats je er een DIY over? Ik ga als ik vakantie heb ook een poging wagen om strikjes te maken haha. :)

  xo Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah wat een leuke reactie! Ik kreeg hier erg veel reacties over, dus ik denk dat ik zeker een DIY ga plaatsen. :)

   Liefs Evelien

   Verwijderen
 8. Wat een leuke strik! Hij staat je echt leuk x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Waah, wat ziet dat er leuk uit! Bethany's kanaal is super tof! (Perfectie en zo, alleezz.) Je strikje ziet er gaaf uit! Is dat met alles-lijm gemaakt of met naald en draad?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik reageer eigenlijk bijna nooit op je artikel! Maar ik lees ze wel altijd op de Bloglovin App. Terwijl ik je altijd heel leuk vind schrijven en je hele leuke outfits maakt en dit is een leuke DIY en mooi gemaakt!

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik zag het strikje op een foto op Instagram van je. Hij is echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -