Kadootje voor Manon + leuke tip!

Manon was geslaagd dus was ik opzoek naar een leuk en orgineel kadootje, ik vind het altijd leuk om iets te geven wat iemand niet verwacht. Ze houdt heel erg van fotograferen en heeft zelf ook een spiegelreflex camera. Toen liep ik in de xenos, en zag ik deze leuke koffie mok. Ik moest echt een paar keer kijken, maar het is dus in de vorm van een lens. Hoe tof is dat? Ik ben er helemaal verliefd op en moest hem wel meenemen voor haar. Ik ga hem zelf ook nog zeker halen, hij is zo leuk! Ik kocht hem dus voor 7 euro bij de xenos. Ahhh hij is zo leuk! Ik weet niet hoe vaak ik dat al heb gezegd hihi.


Wat vinden jullie van deze leuke beker? 

Liefs

Evelien

10 opmerkingen:

 1. Wat gaaf zeg, zoiets heb ik nog nooit gezien Wat heb jij een leuke blog meid, ik ben je blog meteen via bloglovin gaan volgen! Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze heb ik weleens eerder gezien! Ik dacht dat mensen altijd deden alsof het een mok was xd! Maar hij is dus echt! Super leuk zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke mok! Dat is echt een leuk cadeau!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. aawh wat leuk, echt een lief cadeau!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wow wat apart! Een origineel cadeau is zeker gelukt! erg leuk hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een tof en origineel cadeautje! Doet me wel een beetje denken aan de Cinebuddies :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super grappig cadeau om te geven!

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -