Its tuesday, time for inspiration!

Het is dinsdag, yeah! Vandaag een kort dagje op school, we gaan gezellig wat drinken en het schooljaar afsluiten. Bijna vakantie, nog 3 daagjes! Aftellen, halleluja. Ik ben er zo aan toe, en ik heb geen idee hoe vaak ik dat al gezegd heb haha! Maar ik babbel weer veel te veel, ik heb vandaag voor jullie een inspiratie artikel. Ik vind het altijd heerlijk om dat soort foto's op te zoeken. Kijken jullie mee? :)
Fijne dinsdag!

Liefs

Evelien


10 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige foto's heb je uitgezocht! Geeft een zomergevoel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah dankjewel! Ja ik vind zomer foto's altijd zo mooi <3

   Verwijderen
 2. Leuke foto's! Die laatste vind ik het leukst!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh heerlijk, ik hou van inspiratie plaatjes!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja hé! Ik vind het ook altijd zo leuk om samen te stellen. :)

   Liefs Evelien

   Verwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -