Why do we care so much what people say?

Gisteren kwam Ankie gezellig langs, eerst haalde ik haar van station af, hebben we gepicknickt en heb ik daarna Gouda laten zien. We zijn wezen winkelen, heb iets super schattigs gekocht dat je zelf ijsjes kan maken. En zijn we s'avond patatje wezen eten en naar the other woman geweest. Een leuke meidenfilm! We hebben veel gelachen en bijgekletst. Ook heeft Ankie nog eventjes outfit foto's gemaakt.  Vandaag ga ik met mijn moeder bij allemaal optredens kijken in Gouda, super leuk! Dus dat is ook weer erg gezellig. :)

Hoe was jullie weekend?

Lachen is gezond zeggen ze toch? ;)

Jasje - Van mijn moeder 
Jurkje - H&M
10 opmerkingen:

 1. Leuke outfit, ik vind je jurkje heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke outfit. En ook hele leuke foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zag al een foto op instagram! Echt een heeel lief jurkje, hij staat je ook zo mooi!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. The Other Woman lijkt mij ook ontzettend tof! Mooi jurkje :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie outfit, leuk gecombineerd! X

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -