Rimmel London 50 seconds rita ora nagellak, baby roze!

Met de korting avond bij de kruitvat heb ik wat lakjes ingeslagen, ik ben altijd erg tevreden over de rimmel London lakjes. Ze dekken meestal erg goed, en blijven lang zitten. Toen ik de collectie van rita ora zag liggen viel mij gelijk dit mooie baby roze kleurtje op. Pastel kleuren zijn echt mijn ding, en zeker voor deze lente / zomer. Kijken jullie mee naar de review?


Rimmel London, 60 seconds - lose your lingerie. Nummer 203

Wat mij gelijk aanspreekt is de verpakking, ik vind het uiterlijk van deze lakjes altijd mooi en duidelijk. Ook vind ik de sticker die in de vorm van een postzegel is zo'n leuke toevoeging, met een getekend plaatje van rita ora. Echt onwijs mooi!

Ik vind deze lakjes altijd fijn lakken en ik vind de kleur erg mooi. Mooi licht pastel kleurtje, en staat mooi op mijn nagels. Na twee keer gelakt te hebben zit het er zo uit: 

Dan vind ik de dekking nog niet echt geweldig, maar na nog 2 keer erover heen zat het mooi. En dekte die goed. Ook wat ik onwijs fijn vind is dat die weer zo snel droogt. Ik ben altijd erg klunzig met nagels lakken, en zeker als het niet snel droogt heb ik geen geduld voor. 

Wat vinden jullie van dit lakje? 

Liefs

Evelien


9 opmerkingen:

 1. Mooi kleurtje, alleen hij ziet er wat streperig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat de nagellak niet goed dekt, het is een mooi kleurtje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat die niet zo goed dekt, ik vind het kleurtje wel lief.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I'm really liking the 60 seconds Rimmel polishes! This colour is so beautiful <3

  Kisses, Kali
  My blog | Giveaway

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat de dekking niet zo goed is, vind de kleur wel heel mooi!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer dat de dekking niet zo goed is en hij ook wat streperig lakt. Verder vind ik het wel een mooi kleurtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer van de dekking, maar het is wel een mooi en lief kleurtje roze.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk kleurtje, de dekking ziet er zo niet top uit, jammer!

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -