Review: MUA undressed pallet.

Ik had gister een dagje vrij, een aantal lessen van een leraar vielen uit. Heel relaxt! Ik ben wezen lunchen, en daarna gingen Manon en ik eventjes naar winkelcentrum bloemendaal. Daar in de kruitvat hebben ze MUA, en shame on me. Ik had het make-up merk nog niet eens bewonderd. Nou had ik er eindelijk eventjes tijd voor. Ik nam dit mooie pallet mee voor 6 euro. Kijken jullie mee naar de review?


Ik ben zo enthousiast over dit pallet, de kleuren zijn echt onwijs mooi. De pigmentie is erg goed en je kan hier mooie ooglooks mee maken. Helaas valt de pigmentatie van de iets lichtere kleuren een beetje tegen. Voor derest   vind ik dit zeker een aanrader en is echt een budget topper. Hij is nou te koop bij verschillende kruitvat filialen. Ik ben helemaal blij want ik heb een mooi en goed pallet erbij! :)Wat vinden jullie van dit pallet? 

Liefs

Evelien
12 opmerkingen:

 1. Het pigment van de lichte kleuren valt me iets tegen, maar de rest zijn super mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De bruine tinten vind ik echt heel mooi! Ik koop alleen nooit ogenshaduw, want ik kan er echt niet mee omgaan haha..
  liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb nog met dit palette in mijn handen gestaan, maar heb nog zoveel van dit soort tinten thuis liggen ;) Op zich ziet het er wel heel mooi uit. X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De lichte kleuren vallen een beetje tegen, de donkere vind ik dan wel weer mooi! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De donkere kleuren zijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik draag zelf nooit oogschaduw, maar deze zijn toch wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. prachtige kleurtjes ik wil deze ook wel graag liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. heel mooi palette, mua is ook gewoon echt een heel goed (en goedkoop) merk ! :)) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb hem ook, en gebruik hem echt heel vaak <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb dit palet ook, ik ben er best tevreden mee.

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -