Pinkpop!

Zoals jullie misschien wel weten was ik gister naar Pinkpop. Ik ging samen met mijn vader en oom en was echt onwijs gezellig. Het was heel tof om allemaal leuke artiesten te zien. Ik ging eigenlijk voor the kooks en Ed Sheeran. Toen ik bij the kooks was, zat ik te luisteren en foto's te maken. En opeens werd ik niet lekker. Er kwamen allemaal vlekken voor mijn ogen, heel vervelend. Dus ging ik het drukke publiek uit met mijn vader, ik had waarschijnlijk te lang iets niet gedronken. En de warmte daarbij, krijg je dit. Ik ging toen gelijk eventjes wat fruit en een smoothie drinken. En natuurlijk eventjes water inslaan. Daarna ging het gelukkig weer goed, en kon ik nog genieten van the kooks. Daarna gingen we kijken bij Ed Sheeran, hij zei dat iedereen ze shirt moest uitdoen en rond mee moest zwaaien. Het zag er zo gaaf uit! Daarna ben ik nog wezen kijken bij John Newman, Paolo Nutini, en the arctic Monkeys. Wauw wat een ervaring. Volgend jaar wil ik zeker weer! Oja, en wees gewaarschuwd, een overdosis foto's in dit artikel.
Met papa kijken naar Ed Sheeran. En oja ik had een bandana in mijn nek om eventjes te beschermen haha. 

Zijn jullie ook naar pinkpop geweest, en wat vinden jullie van de foto's? 

Liefs

Evelien12 opmerkingen:

 1. Leuke foto's, wat had je een leuke outfit aan, ziet er gezellig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke foto's! Wat jammer dat je even niet lekker werd, heb ik helaas ook vaak op drukke festivals. Gelukkig heb je toch nog kunnen genieten. Wat zag je er leuk uit! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat een leuke foto's allemaal! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke sfeerimpressie, ziet er gezellig uit! Ik ben in 2011 een dag geweest toen er heel veel artiesten kwamen die ik wilde zien, maar de jaren was de line-up niet zo mijn smaak. Hopelijk volgend jaar, want ik vond het toen wel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. erg leuke foto's en je hebt prachtig weer gehad ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er uit alsof je het heel erg naar je zin hebt! Hele leuke foto's! Veel plezier nog!
  Liefs, Angela

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oooh wat ziet het er gaaf uit zeg! Ik ben echt onwijs jaloers, aangezien ik het met de live stream heb moeten doen. Hele leuke foto's! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo te zien heb je het naar je zin gehad :) En wat zag je er leuk uit zeg. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk dat je daar bent geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik wou heel erg graag gaan voor The Kooks, maar heb straks een zwaar examen :( 't zal voor een andere keer zijn!

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -