Outfit: I love the summer.

Ik wou eigenlijk ook nog outfit foto's maken bij pinkpop, maar dat is er niet echt van gekomen. Ik heb wel een aantal foto's gemaakt waar je wel een beetje mijn outfit ziet. Dus leek het mij toch wel leuk om op mijn blog te plaatsen. Trouwens wie waren er nog meer naar pinkpop? :)Schoenen - Vans - Bandana - Primark - Kanten shirtje - The sting - Shortje - Monki - Zonnebril - Hema - Tas - Sascha. 

Wat vinden jullie van de outfit die ik droeg? :)

Liefs

Evelien

11 opmerkingen:

 1. Je ziet er echt super leuk uit! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit! Vind je kanten top heel erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zag je er leuk uit! Zo jammer dat ik het dit jaar gemist heb!

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke outfit, en ook een leuke locatie om foto's te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik was ook het hele weekend op Pinkpop! Mijn goede voornemen om van iedere dag leuke outfit foto's te maken is ook helemaal mislukt, helaas. Leuke outfit. Je shirtje is echt super leuk. Wat was het heet he?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat shirtje is leuk!! Ik was er helaas niet. Ik zit in mijn examen periode en morgen heb ik mijn tweede.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt heel gaaf dat je naar Pinkpop bent geweest toen ik hoorde wie er allemaal kwamen (toen de kaartjes waren uitverkocht) was ik zo jaloers maar ik heb op tv gekeken hihi :) En je outfit vind ik ook heel erg leuk!

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je zag er super leuk uit!
  Vind je shirtje heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aah wat zag je er leuk uit! Echt festival-achtig! Ik hou er van!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -