spam je blog & tumblr!

Ik heb iets leuks ontdekt, ik had het al een tijdje maar ik deed er eigenlijk helaas niks mee. Gister was er een geluktmomentje want ik dacht dat ik mijn wachtwoord was vergeten, maar hij logde gelijk in één keer in. Ik had dus weer eens wat leuke fotootjes geplaatst en leuk het mij wel leuk om dit in een artikel te plaatsen. + Ik had een idee om jullie eens een keer laten kunnen spammen, ik heb dit volgens mij nog nooit geplaatst op mijn blog? Uhm... shame on me. Maar ik vind het leuk om andere blogs en tumblrs te ontdekken. Dus ik zou zeggen, spam er op los. :)Ook ga ik zometeen eventjes een outfit uitzoeken, haartjes doen, en ga ik vanavond naar het concert van cody simpson in de melkweg. Alweer de tweede concert in deze week! Whieeee, leukheid.

Laat je blog en tumblr achter in een reactie hieronder, ik ga proberen ze allemaal te lezen en te bekijken. <3

Liefs

Evelien 

16 opmerkingen:

 1. Leuk zeg!!! Mijn blog gaat voornamelijk over beauty, lifestyle en een beetje fashion. Ik plaatst doordeweeks dagelijks een artikel over budget producten en over andere onderwerpen. Niet iedereen kan zich immers Chanel veroorloven. Je kan van alles wat vinden dus kijk gerust rond op www.inspiiredbylife.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. weeh wat lief! op mijn blog schrijf ik over van alles en nog wat, maar het liefst over kleding! mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te inspireren en op ideeën te brengen met mijn artikels! :)
  liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk! Mijn naam is Donna Luisa en ik ben sinds een tijdje druk bezig met mijn blog. Ik zet iedere dag een artikel online, voornamelijk over beauty. Daarnaast schrijf ik tussendoor ook regelmatig artikelen over fashion, lifestyle of iets persoonlijks! Ik zou het super vinden als jullie een kijkje willen nemen op mijn blog http://www.donnaluisa.nl en mij eventueel willen volgen via Bloglovin :)

  Liefs, Donna Luisa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat we mogen spammen! Ik heb ook een blog: nailsbyfml.blogspot.nl ! Lijkt me leuk als je een kijkje neemt x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn blog heet http://makeupgorgeous.blogspot.be/. Via deze blog kan ik mijn passie voor beauty, make-up en fashion volledig kwijt, dit steeds met een persoonlijke touch! Ik probeer zo'n twee keer per week een filmpje of een artikel online te plaatsen. Ik plaats heel veel reviews over make-up of beautyproducten, dit afwisselend met andere soort artikelen zoals shoplogs, tags, wishlists, stashflash,.. Ik zou het super vinden als je een kijkje kwam nemen. Tot dan!? Liefs, Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooh wat leuk, weer een concert! :)
  Nou mijn blog heet http://www.globelovex.blogspot.com met artikelen over alles wat ik dagelijks mee maak

  Veel plezier vanavond! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat lief dat we mogen spammen <3 Ik ben Rosanne en ik blog zes dagen in de week met veel liefde op www.rosannevandierenn.nl Ik blog over beauty, lifestyle en een snufje fashion. Elke zondag en maandag plaats ik een persoonlijk artikel. Elke dinsdag een make-up tutorial. De rest van de week komt er van alles en nog wat voorbij. Kom je ook een keer kijken? liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk dat je ons deze kans geeft :) Mijn naam is Mariëlle, ik ben 19 jaar en ik blog op www.gekopmakeup.nl. Vanaf vandaag heb ik mijn eigen domein hihi! Mijn artikelen gaan over beauty (looks/reviews/nails), fashion, DIY en nog veel meer! Ik zou het erg leuk vinden als je een kijkje neemt en een reactie vind ik helemaal leuk :) Liefs Mariëlle (En wat gaaf dat je naar Cody gaat, veel plezier!)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuk dat we de kans krijgen om ons blog te spammen! Op mijn blog http://liefsvanmars.nl/ deel ik mijn persoonlijke stijl door middel van outfits en artikelen over de favoriete items uit mijn kast. Kom gerust eens een kijkje nemen! Vind ik leuk :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk dat je weer op Tumblr kan! En leuk dat we mogen spammen! :) Mijn blog is www.justlydiaslifestyle.blogspot.nl en ik blog vooral over lifestyle en over mijn interesses. Ik zou het leuk vinden als je op mijn blog zou kijken! Oja, mijn Tumblr blog is www.yourcolorfulmoon.tumblr.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk dat we mogen spammen! Ik ben Sonja en ik blog vooral over lifestyle en fashion. Maar ook over dingen die bezig houden of interesseren in het dagelijkse leven. Ik zou het erg waarderen als je eens een kijkje komt nemen! http://www.diyonie.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ooooh, super leuk dat we mogen spammen!
  Ik heb al bijna een jaar deze blog: http://myprettyworldx.blogspot.be/
  en ik blog over random dingen, voornamelijk over fashion, beauty & lifestyle en dit doe ik heel graag!
  Neem je eens een kijkje?

  ♥ Sophie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat ontzettend lief zeg, mijn blog; www.beautyenfashion.com!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mijn blog is Esmée Lifestyle, http://www.esmeelifestyle.nl/ , ik blog over al mijn interesses. Iedere dag om 12u komt er dan ook iets anders voorbij, iedere dag kun je je laten verrassen! Neem vandaag een kijkje en zie wat je vandaag te wachten staat. Ik heb ook nog een tumblr, maar daar ben ik ook al veel te lang niet meer op geweest: http://thespecialthingsinlife.tumblr.com/ x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hi, ik ben Carmen; een 13-jarig meisje dat blogt op http://www.ourbeautythings.nl over haar leven waarin vooral veel beauty, fashion en lifestyle posts online komen. Neem zeker een kijkje! X

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk dat we mogen spammen!
  Ik ben Evy en ik schrijf al een tijd op www.mbfl.blogspot.com.
  Ik schrijf over make-up, beauty, fashion & lifestyle. Als het over lifestyle gaat, gaat het vaak over dansen, want ik ben onlangs nog Nederlands Kampioen geworden :) Natuurlijk post ik ook vaak DIY's, shoplogs, OOTD's, etc..

  Het zou tof zijn als je even een kijkje neemt!

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -