Hoe ziet mijn perfecte zomer eruit + summer inspiratie! ✿

Het is sinds gister officieel zomer. Ik was het eigenlijk vergeten dat gister het de dag was. Ik ben zelf echt onwijs gek op de zomer en is toch mijn favoriete seizoen denk ik. Ik vind het moeilijk om te kiezen, want eigenlijk zijn alle seizoenen erg leuk. De herfst met alle blaadjes, winter met sneeuw en kerst, en de lente met de eerste bloementjes. Oké ik dwaal er echt weer helemaal van af. Het gaat nu over de zomer! Ik vind het wel leuk om jullie te vertellen hoe mijn o zo perfecte zomer. Net zoals in films eruit ziet. En natuurlijk een zomer inspiratie lijstje <3
Mijn perfecte zomer bevind zich in italie, heerlijk op vakantie bij het gardameer en luieren aan het meer met tijdschriften en heerlijke smoothies. Natuurlijk niet te vergeten leuke zonnebril en bikini aan. Waarbij mooie mannen je smoothies en glaasjes water komen brengen, terwijl jij samen met je vriendinnen loopt te relaxen op van die heerlijke ligstoelen. Je hoeft alleen maar met je vinger te knippen en daar komt de volgende mooie man al naar je toe, je rug wordt automatisch ingesmeerd met zonnebrand. Zodat je niet verbrand, en je krijgt gelijk een rugmassage daarbij. Daarna ga je met de mooie rode vespa terug naar je hotel en daar wacht een heerlijke maaltijd op je. Je hebt ook nog eens een leuke jongen ontmoet en maakt s'avond een romantische strandwandeling. 

Oké Evelien, droom lekker verder. 

Zou wat zijn als dit echt zo zou gebeuren? Dreams don't always be dreams. ;) Ik heb ook nog eens een heleboel mooie zomer foto's opgezocht. Hebben jullie ook zo uitgekeken naar de zomer? <3

Liefs

Evelien

18 opmerkingen:

 1. Ik kijk net als jij super hard uit naar de zomer! Wat een leuke donut zwemband trouwens, haha! Die moet ik in mijn bezit hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja geweldig is die he? Ik vind hem zo cute! :) Summer is on his way!

   Verwijderen
 2. Ah leuke post,
  ik heb de zomer zoooo nodig! Kijk er erg naar uit!
  xo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Bedankt voor de leuke reactie, ja ik ook! Ik kan niet wachten tot het heerlijk weer is, en het zonnetje gaat schijnen. I like! <3

   Verwijderen
 3. Jaa ik kijk er ook erg naar uit ik kan niet wacht tot ik zomervakantie heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke inspiratie, wat zou ik graag naar zo'n warme mooie plek gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijke inspiratie, ik heb nu al zin om op vakantie te gaan, nog ongeveer 3 a 4 weken wachten bleghhh !!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Suuuuper leuk artikel! Heerlijk!! Want ik houd van zomer :) en ik heb nu ook zin in watermeloen! Hihi XX Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. wat een ontzettend lieve reactie, dankjewel! Hier word ik vrolijk van. Jaaa watermeloen, jum jum. :)

   Verwijderen
 7. Leuke foto's! Zo krijg ik echt zin in de zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een heerlijke foto's!
  & je verhaaltje, haha geweldig

  BeantwoordenVerwijderen
 9. omg ik kan nu echt niet meer wachten om op vakantie te gaan :D
  liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die eerste tekst is echt een perfecte beschrijving van de zomer! En die donut band is zo leuk (:

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja hé! Vond ik ook, wauw zou maar gebeuren hihi <3

   Liefs Evelien

   Verwijderen
 11. Haha heerlijke doom vakantie heb je. En de foto's maken je artikel helemaal af <3 Ik kijk ook enorm uit naar de vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha ja leuk hé? :) Ik werd er helemaal vrolijk van, en bedankt voor je leuke reactie! <3

   Verwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -