Good thing in life. #2

Vandaag weer eens een good things in life lijstje. Dingen waarvan ik weer vrolijk werd deze 3 weken. Ik vind het weer leuk om dit te delen. Ik heb weer een lang lijstje voor jullie. Ik denk dat ik dit vast ga instellen om de 2 weken, ik vind het zelf heel leuk om zo dingen te onthouden en op te schrijven. Ik word er weer helemaal vrolijk van! Lezen jullie mee? :)
Manon die geslaagd is! - Heerlijke smoothies - Voldoende voor een herkansing terug  - Ed Sheeran zijn nieuwe album - Dagen aftellen tot het one direction en cody simpson concert - Knuffelen met je crush - Shoppen - Aangenomen bij een stage voor volgend jaar, in de psychiatrie! - Ijsjes eten - Dagje vrij - Het zonnetje - Goede gesprekken met vrienden - Geurkaarsjes - Kussens dat lekker ruiken - Filmmiddagje  - lachen tot dat je er buikpijn van krijgt - met mijn o zo vele verstand voor de buis gaan zitten en voetbal kijken - leuke dagje gehad op mijn stage - Mijn lieve opa en oma weer zien - In het vriendenboekje schrijven van mijn nichtje - Naar pinkpop gaan - En knuffelen met lieve Minousje. ( Onze kat )

Een aardig lijstje dus, waar werden jullie vrolijk van? 

8 opmerkingen:

 1. wat een leuk lijstje met allemaal vrolijke dingen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke lijstje! Word er helemaal vrolijk van!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aw dankjewel Sonja, hier word ik óók weer helemaal vrolijk van. Lief!

   Liefs

   Evelien

   Verwijderen
 3. Hihi leuk lijstje, er zijn zoveel leuke dingen, ook al zijn ze maar klein!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hé? Ik word er ook weer helemaal vrolijk van om het terug te lezen. <3 Dankjewel voor je leuke reactie!

   Liefs

   Evelien

   Verwijderen
 4. Oehh leuk lijstje! Lekker vrolijk! :)
  Xxx Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk om soms zo lijstje te maken, het vrolijkt mij altijd helemaal op!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -