Summer days.

Zondag was een hele leuke dag, ik heb uitgeslapen en weer eens naar de volkstuintjes geweest. Mijn ouders hebben daar een eigen tuintje dus ik nam tijdschriften en een leesboek mee. Dus kon ik daar heerlijk in de hangmat liggen. Trouwens ik lees het boek 'wonder', en ik kan hem nu al niet meer wegleggen, zo'n leuk boek. Als ik hem uit heb komt er zeker een artikel over. Daarna ben ik met mijn moeder outfit foto's wezen maken, het was heerlijk weer dus dat kwam goed uit. Trouwens, eventjes iets tussendoor. Ik hoef alleen vandaag nog maar school, tot kwart voor 12. En van heb ik extra lang weekend! Heerlijk <3 Dit maakt mij weer helemaal vrolijk.


Shirtje - The sting
Broekje  - Monki
Zonnebril - Hema
Schoenen - Dr martens Wat vinden jullie van mijn outfit? :)

Liefs

Evelien

12 opmerkingen:

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -