Summer days.

Zondag was een hele leuke dag, ik heb uitgeslapen en weer eens naar de volkstuintjes geweest. Mijn ouders hebben daar een eigen tuintje dus ik nam tijdschriften en een leesboek mee. Dus kon ik daar heerlijk in de hangmat liggen. Trouwens ik lees het boek 'wonder', en ik kan hem nu al niet meer wegleggen, zo'n leuk boek. Als ik hem uit heb komt er zeker een artikel over. Daarna ben ik met mijn moeder outfit foto's wezen maken, het was heerlijk weer dus dat kwam goed uit. Trouwens, eventjes iets tussendoor. Ik hoef alleen vandaag nog maar school, tot kwart voor 12. En van heb ik extra lang weekend! Heerlijk <3 Dit maakt mij weer helemaal vrolijk.


Shirtje - The sting
Broekje  - Monki
Zonnebril - Hema
Schoenen - Dr martens Wat vinden jullie van mijn outfit? :)

Liefs

Evelien

12 opmerkingen:

 1. deze outfit staat je zo leuk! Dat shirtje vind ik heel tof met die streepjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk outfit! Je foto's zijn echt mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke outfit en wat een gave zonnebril! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke outfit, stata je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke outfit en mooie, spontane foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke outfit heb je aan zeg. Die rugtas vind ik onwijs leuk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. mooie foto's & wat een leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -