Een donut knot. ✿

Ik vind een knot dragen altijd zo makkelijk en snel. Alleen krijg ik nooit zo'n mooie volle knot. Daar is de donut de perfecte oplossing voor. Eerst kreeg ik nooit al me haar er mooi omheen, maar nu het steeds langer wordt dacht ik laat ik weer eens een donut in doen. Nu ik ook me pony aan het meegroeien ben kan die ook eindelijk helemaal mee naar achter, als je snap wat ik bedoel haha! Ik droeg me haar zo zondag met moederdag, ik kreeg er best wel wat complimentjes over. Super leuk!


Ik vond het zelf zo erg wennen om weer eens zo een knot in te hebben, maar lekker makkelijk! Trouwens ik heb vandaag een erg kort dagje, van half 9 tot 12 uur. Chill! Daarna ga ik eventjes hardlopen, en ik wou nog eventjes iets zeggen: ik heb kaartjes voor het concert van cody simpson! Volgende maand ga ik daarheen. :)

Hoe vinden jullie de donutknot staan? 

Liefs

Evelien


15 opmerkingen:

 1. De knot staat je erg leuk! Je shirtje is ook echt schattig, met die mondjes! Supergaaf dat je naar Cody Simpson gaat, ik wil ook wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staat echt heel mooi en stijlvol <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het staat je hartstikke mooi! Wat leuk dat je er een rozenstiekje omheen doet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Awh wat lief! Het staat je zo leuk! hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk met die bloemetjes eromheen, geeft het echt wat extra's! :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je haar zit inderdaad echt heel erg leuk. Leuk ook me die rode lipjes. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ohh dit staat je echt heel erg goed zeg!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er gaaf uit! Leuk shirt ook ;) X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ja een knot is zo fijn! Het staat netjes maar is tegelijkertijd ook praktisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er leuk uit, ik wou dat ik langer haar had dan had ik zulke leuke dingen ook met mijn haar kunnen doen :(

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gaaf! Het staat je ook heel erg leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Erg gaaf :) kan je eens een tutorial doen, want ik krijg mijn haar nooit mooi in zo een knot!

  liefs,
  Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, erg leuke knot! Staat je goed :)
  Xxx Sarah

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -