Shoplog kruidvat!

Zoals denk iedereen van jullie wel wist was er woensdag avond een actie bij de kruidvat van 1+1 gratis. Ik ging eventjes met Demi kijken. Het was echt letterlijk een en al chaos, moest er eigenlijk best wel om lachen. Al die vrouwen die helemaal door de make-up afdeling renden en met een paar handen hun mandjes vulden. Ja ik hoorde er ook tussen. Mijn fantasie ging er op los en ik zag de grappigste dingen voor me. Lachen dus. Ik heb na al het lachen ook nog wat leuke dingetjes kunnen inslaan. Kijken jullie nog mee naar me inkoopjes? :)

De eerste 3 lakjes waren 4 euro per stuk, en de tweede in de sale 2,50. 


Deze mascara was 2,50. 

3,60


3,50 per stuk. 

Wat vinden jullie van mijn aankoopjes? En hebben jullie ook eventjes ingeslagen? :)

Liefs

Evelien

15 opmerkingen:

 1. Leuke items heb je gescoord! Jammer dat dit niet in België is!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke items heb je gekocht!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke aankoopjes! Ik vind de nagellak echt heel mooi!
  Xxx Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuke spulletjes! Ik ben heel benieuwd naar de reviews :) Ik ben niet gegaan omdat ik wist dat het zo belachelijk druk zou zijn en ik voor een iPod touch 5th aan het sparen ben, hihi. Het is overigens Kruidvat met een d, just saying! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. bedankt voor de tip! Ik blijf kruidvat altijd verkeerd schrijven hahaha :)

   Verwijderen
 5. Leuke aankopen, bij ons was het ook echt een chaos!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke spulletjes heb je gekocht! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuke aankoopjes! Jammer dat Kruidvat dit soort acties niet in België doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke aankopen ! Ik heb ookeen babylips gekocht , hij is zoo fijn ! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke aankopen heb je gedaan! Ik wil ook nog baby lips kopen, maar ik had geen tijd die avond haha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke dingen heb je gescoord! Ik ben ook nog even geweest, stuk of 7 dingen mee naar huis genomen. Gelukkig viel de drukte bij ons mee :) Leuke nieuwe header heb je trouwens! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke items! Ik wist helemaal niet dat Kruidvat Babylips heeft, moet gauw eens gaan kijken! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oeh die babylips! En die mascara vind ik zo fijn!

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -