New in - Wereld horloge.

Ik vind het altijd zó leuk als er pakketjes zijn voor mij. Ik word er altijd helemaal vrolijk van. En vorige week was weer zo'n moment. Ik had een pakketje gekregen. Ik had met een winactie een horloge gewonnen. Hoe leuk is dat!? Het is een horloge met een bruin bandje. Beetje vintage achtig met de kaart van de wereld erin. Hoe tof is dat! Ik zag dit wel eens vaker, op tumblr enzo. En vond het zo leuk dat ik hem had gewonnen! Ook is die heel leuk te combineren en heb ik hem al vaak om gehad. Ik kreeg er veel leuke reacties op. Altijd leuk! Kijken jullie mee naar de foto's? En ik ben zeker benieuwd naar jullie mening over deze horloge. (:Wat vinden jullie ervan? Vinden jullie hem ook zo leuk als ik vind? (:

Liefs

Evelien

10 opmerkingen:

 1. Ik heb hem vaker voorbij zien komen en ik vind hem erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schatje! Echt een mooi ding hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem echt heel erg leuk. Zelf wil ik hem ook al een tijdje hebben :) liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hem heel tof! Deze wilde ik ook bestellen, maar ik draag nooit goud. Helaaas. Wel heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, dit vind ik zo'n mooi horloge! Ik heb hem al vaker gezien en zou hem zelf ook wel willen hebben haha. ;-) Beetje vintage-achtig met een wereldkaart in!

  xo Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super gaaf horloge, echt heel leuk!!
  Xxx Sarah

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -