Jongens met een geweldige kledingstijl!

Lookbook is echt mijn favoriete site op dit moment. Jaja! Ik heb ook lookbook ontdekt. Ik vind het geweldig om van deze site inspiratie te halen, het is echt een zooooo'n grote inspiratiebron. Geweldig. <3 Veel meiden plaatsen natuurlijk outfits op lookbook, maar wat dacht je van de mannen? Zelf heb ik echt een zwak voor mannen met een geweldige kleding stijl. Ik vind dat zo leuk, zo'n soort van skater stijl, baggy broek, leuke grote rugzak, en mutsjes. I'm in love. Haha, maar ik heb de leukste outfits op een rijtje gezet. Waarom wonen er nou niet jongens met zo'n geweldige kleding stijl in Gouda? Haha!halleluja, wat is hij mooi! <3
Wat vinden jullie van de outfits die ik op een rijtje hebt gezet, en vinden jullie het ook altijd zo leuk als een jongen een eigen kleding stijl heeft? (:

Liefs

Evelien 


12 opmerkingen:

 1. Ik vind de derde niet zo maar de rest zet er wel leuk uit, sommige mannen trouwens ook <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 5 en 6 zijn wel mooi!
  Ik zag net dat ik je nog niet volgde, maar nu volg ik je wel. Met bloglovin (:

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mannen outfits op Lookbook zijn leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het enige wat ik hier op kan zeggen: wauw! Leuk artikel ook! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het wel leuk als een jongen zo veel met z'n kledij bezig is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een jongen met een goede kledingstijl is altijd een groot pluspunt hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik heb een zwak voor jongens met van die ruitjes blousjes, ooh gossie haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuke post, love these looks! x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk artikel zeg! Vooral de 4e look vind ik mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. oh god die een na laatste is perf!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jaa <3__<3 ik houd van mannen met gevoel voor stijl ;)
  Xxx Sarah

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -