A lot of inspiration.

Ik had weer eens een idee om een inspiratie artikel te schrijven, eens in de zoveel tijd kan je die tegen komen op mijn blog. Ik was weer eens aan het kijken op tumblr & weheartit. Ik had een appart mapje gemaakt op mijn computer om daar alle foto's in op te slaan. Oeps! Het zijn er weer een beetje veel geworden. Oja, en met veel pastel en witte tintjes, ik vind dat zelf altijd heel mooi. <3 Dus er komt binnenkort nog een inspiratie artikel. Niet verkeerd toch? ;)Liefs

Evelien


13 opmerkingen:

 1. Wat een fijne inspiratie, die Parijse balkonnetjes vind ik altijd zo prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh die Michael Kors tas heb ik, hij is prachtig! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie inspiratie mooie lichte kleuren! Ik heb je trouwens getagd in een tag er staat er meer over op mijn blog!

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah, zo leuk om te zien, hele mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke inspiratie en mooie foto's <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik hou van al die inspiratiefoto's! Echt heerlijk om naar te kijken!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige foto's, word er helemaal happy van <3

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -