You got that smile.

Gister heb ik een dagje huiswerk gemaakt, en s'middag ging ik eventjes lunchen bij la place in Gouda. Ze hebben daar altijd heerlijke smoothies en sapjes. Jum! Ik ging met Manon eventjes de stad in en heb ik wat leuke dingetjes gekocht. We liepen door de binnestad, waar ik eigenlijk bijna nooit kom. Maar het zag er zo gezellig uit! Ik had net het gevoel alsof ik in Amsterdam liep haha. Ik had me camera mee dus kon ik gelijk eventjes outfit foto's maken. Kijk je mee naar de foto's? :)Jas - h&m - Rokje - Only - Shirt - The Sting - Zonnebril - C&A - Schoenen - Dr martens 


Wat vinden jullie van mijn outfit? :)

Liefs

Evelien

12 opmerkingen:

 1. Mooie outfit, en wat ziet die stad er leuk en gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's en Gouda lijkt me erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke outfit! En mooie foto's! :)
  Xxx Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het zijn ontzettend mooie foto's geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie outfit en mooie foto's. Ik ben eigenlijk nog nooit in Gouda geweest, het lijkt mij een mooie stad :)

  Leuke blog heb je trouwens, ik ga je volgen via bloglovin!

  Liefs,
  Britt

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke outfit! Je rokje is heel erg leuk! Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze outfit is echt heel tof! En de achtergrond is leuk <3

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -