Koningsdag!

Oh ik moet er best wel aan wennen om koningsdag elke keer te zeggen haha. Maar het is vandaag de eerste koningsdag! Ik ben gister avond/ vannacht naar oranjenacht geweest in Gouda. Daar traden nielson, en gers pardoel op. Dus dat was wel heel leuk! Vandaag ga ik met Manon de stad in, bij een optreden kijken, terrasje pakken en ook eventjes langs een markt. Dat vind ik er altijd toch wel bij horen. :)

Wat zijn jullie plannen voor vandaag?
Liefs

Evelien7 opmerkingen:

 1. Fijne koningsdag!! ik ga even lekker naar de rommelmarkt haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. fijne koningsdag meid ik ga zo lekker een eigen gemaakte kippensoep eten! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne koningsdag, ik moet ook nog wennen aan de naam zeg. Ik ga zo oranje tompoezen eten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne koningsdag. Ik ben al heerlijk gaan ontbijten op het terras en nu heerlijk op de bank. Geniet nog van je heerlijke dag! XX

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt spijtig dat dit niet in België wordt gevierd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk artikeltje! Ik hoop dat je een fijne dag hebt gehad! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -