Spring.

Heerlijk het weer he? Ik denk dat iedereen er wel vrolijk van wordt. Ik ging de hond uit laten en zag overal al bloemetjes groeien. Ik vind deze witte bloemen altijd zo leuk, je kan er ook altijd zo'n leuke haarkransje van maken. Ik had me camera gelukkig bij me dus kon ik foto's maken. Ik ben de laatste tijd wat dingen aan het proberen met me camera, en kom zoveel dingen tegen wat ik nog helemaal niet wist. Dus dat is wel weer leuk! (: Eventjes een update tussendoor, ik sta in de wachtrij voor tickets voor pinkpop. En ik stresssss hem hier. Ben  er bijna doorheen, maar ben bang hahaha. Wish me luck!!

Wat vinden jullie van de foto's?Liefs

Evelien

8 opmerkingen:

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -