Photography - wolken.

Wow besef dat het al bijna April is. En bijna lente, ik had zo'n lente gevoel al toen ik deze foto's maakte.  Ik kwam thuis, en zette me fiets neer. En opeens zag ik dat de lucht zo mooi was, ik vind het geweldig om luchten en wolken te fotograferen. Ik word er helemaal vrolijk van, vaak maak ik het mee dat ik een mooie lucht zie en dat ik me camera niet bij me heb, meestal als ik naar school ga. Heel vervelend want me mobiel maakt echt flut foto's, heel jammer.

Wat vinden jullie van de foto's?

Liefs

Evelien

8 opmerkingen:

 1. Mooie dingen , die wolken haha. En mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie foto's! Ze zijn echt mooi geworden door het zonnetje. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De tweede is echt het mooiste vind ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een mooie foto's! (: Ik heb zo vaak dat ik in de trein zit en de lucht dan suuuper mooi is en dan baal ik echt dat ik niet naar buiten kan om een foto te maken haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, mooie foto's heb je gemaakt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, mooie foto's zijn het geworden zeg!

  xo Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -