Ontmoet mijn nieuwe zonnebril!

Het is lente! Dus ook tijd voor zonnebrillen. Ik heb er maar eentje maar ik vind het leuk als ik kan afwisselen, je kon deze ook in de shoplog zien en kreeg ik zoveel leuke reacties over, dat ik er een appart artikel over schrijf met extra foto's.  Ik liep de c&a binnen en daar hadden ze zoveel leuke zonnebrillen, en deze was maar 5 euro. Zo goedkoop! Ze hadden nog meerdere leuke, en ze waren allemaal rond de 5 euro. Ken je dat gevoel dat je spijt heb dat je iets niet hebt gekocht? Ja dat heb ik nu. Ik zag nog een andere leuke maar twijfelde daar over. Kijken jullie mee naar me zonnebril?
En oja, dit is alweer me 200ste artikel! Yay! :)

Wat vinden jullie van mijn nieuwe zonnebril? 

Liefs

Evelien

8 opmerkingen:

 1. Leuke zonnebril! En wow! Al 200 artikelen geschreven!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een onwijs leuke zonnebril!! En woohoo 200 artikelen!! :)
  Xxx Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leukerd! Staat je erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie zonnebril, staat je heel erg leuk! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bienvenue chez Entreprise Peinture Déco, Plus de 20 ans
  Devis Peinture-Entreprise Peinture Déco-Essonne-91-Evry-Paris ...
  http://www.entreprisepeinturedeco.fr/devi.../devis-peinture/
  Vous souhaitez avoir nos conseil sur comment choisir un devis peinture? Tout d'abord il faut vérifié si l'entreprise est fiable,pour cela vérifié.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Staat je super!

  Thanks voor je lieve comment op mijn blog!

  xoxo
  Joyce
  livstyle.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -