Inspirende quotes.

Goeiemorgen! Wow ik was vandaag alweer vroeg wakker, alleen werd ik gelijk wakker met dat me oplader van me computer het weer eens niet doet, heel irritant en dit is alweer de derde keer dit jaar. Moet ik weer terug, en ben ik waarschijnlijk me computer kwijt voor een paar weken, irritaties. Ik ga zometeen eventjes langs de action want ze hebben daar pennyboards look alike! Dus die ga ik eventjes halen. Maar nu over op het artikel, ik was pas geleden weer eventjes in de stad en bij het winkeltje juffrouw saartje. Ze verkopen daar altijd allemaal leuke kaartjes, en kwam deze kaartjes tegen. Ze hadden er een heleboel en heb de leukste teksten uitgekozen. Ik vind ze heel leuk, en zijn erg inspirerend. Ik heb ze in leuke fotolijstjes gedaan, en staat nog eens gezellig op me kamer!Wat vinden jullie van deze quotes? :)

Liefs

Evelien

5 opmerkingen:

 1. Wat een super leuke kaartjes de quotes zijn ook heel leuk! :) vooral de tweede vind ik heel leuk :D
  Xxx Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie quotes, en de kaartjes zijn ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk! Wij hebben dat winkeltje niet in Utrecht volgens mij

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke quotes!
  Mooie foto's heb je er van gemaakt x

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -