I love spring.

Zondag was ik op het volkstuintje met me ouders, daar hebben we een eigen grote tuin, met grasveldje, en allemaal groenten wat we verbouwen. We hebben er van alles, is altijd heel leuk om in de zomer heen te gaan. Daar was ik dus, en ik had me camera en statief mee. Zodat ik daar foto's kon maken, en heb dat gedaan. Wat vinden jullie van mijn outfit? :)


Jurkje - h&m     Spijkerjasje - Vintage   Zonnebril - hema

Liefs

Evelien

8 opmerkingen:

 1. Leuke outfit en foto's weer! Erg mooi gemaakt! En wat leuk dat jullie en volkstuintje hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuke outfit! Die haarband en zonnebril maken het gewoon af.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke outfit! Dat jasje vind ik echt heel gaaf! :)
  Xxx Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat haarbandje staat je echt super leuk! Leuke outfit. X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke outfit. Het haarbandje staat ZO leuk <3

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -