Fashion inspiration lookbook.

Mode inspiratie, ik vind dat altijd geweldig om naar te kijken. Ik hoorde al wel eens vaker over de site lookbook, en ja shame on me. Ik had de site nog nooit bekeken, vorige week opende ik de site. En zag ik allemaal leuke outfits staan, sinds vorige wek kijk ik nou elke dag eventjes op lookbook, omdat je daar zoveel inspiratie op kan doen. Geweldig. Ik heb mijn favoriete outfits op een rijtje gezet.
Oja en sorry dat het artikel zo laat online kwam, moest vanochtend al om 7 uur op me werk zijn. En had me verslapen, dus daarom komt die nu online! :)


Kende jullie de site lookbook, en welke is jullie favoriet? 

Liefs

Evelien

8 opmerkingen:

 1. Hele leuke outfits!! Mooie stijl :)
  Xxx Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed dat je de website toch is bekeken hebt ik vind het zelf een hele leuke website!
  Mijn favoriet is 2 en 7.

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh erg leuke outfitinspiratie! Outfit 5 en 7 vind ik super! Je kunt ook een bericht door blogger laten publiceren, voor mocht je het nog niet weten. Als je je post hebt dan kun je aan de zijkant (het gedeelte waar je ook je onderwerpen in kan plaatsen, het grijze gedeelte dus)) de tijd en dag inplannen en dan druk je gewoon op "Publiceren" en zul je vanzelf "Gepland" zien staan. :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw prachtige inspiratie en lookbook is zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh leuk artikel! Fijne inspiratie!
  x

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -