Don't worry, be happy.

Dit maakte mijn dag, heerlijke zon. En genieten van het weer, wandelen met mijn hond. Ik vond het een geweldige dag. Dit soort kleine dingetjes kunnen mij zo blij maken! Ik hoop wanneer ik dit artikel online zet, nog steeds heerlijk weer is. Ik ben wat aan het proberen en dingetjes veranderen met foto's maken. Daarom wou ik graag jullie deze foto's laten zien.

Liefs

Evelien 
9 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke dagen met dat zonnetje he! Vanochtend lekker hardgelopen en mooie foto's gemaakt, ik word er zo happy van! :) Leuke outfit, ik vind dat jurkje zo schattig. Nog een fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Babe! Super cool blog!!! I just started following you on Bloglovin' :-).. I would appreciate it and would love it if you can follow back!

  Love,

  Noor
  http://queenofjetlags.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie foto's! Dat jurkje is erg leuk :)
  Xxx Sarah

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -