Sunday funday. - outfit.

Hoi lieve volgers!

Heerlijk zo'n zondag, ik ben outfit foto's wezen met me zus. Het moest wel snel want me zus had er niet echt zin in, maar er zijn nog best leuke foto's uit gekomen. Daarna heb ik een heerlijke vers zelfgemaakte sinasappelsap op, en ben ik verder gegaan aan me huiswerk. Ik heb bijna al me eindverslagen af, moet er nog een voor handvaardigheid, en voorderest de puntjes op de i zetten, en hoppa ik ben alweer klaar! Deze keer was er eigenlijk de stress niet, vorige periode was het niet normaal. Maar daar ben ik blij om. Nu is het alweer maandag, en moet zometeen alweer naar school. Maar kijken jullie mee naar mijn outfit?
Wat vinden jullie van mijn outfit? :)

Liefs

Evelien


15 opmerkingen:

 1. Staat je goed!
  Xoxo Susan
  Truebeautyandmore.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat een leuke rok met die katjes erop! :) Mooie foto's, was heerlijk weer gisteren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie outfit! Echt leuk gecombineerd zo bij elkaar! :)

  xo Liesbeth
  http://www.aboutfashionliesbeth.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die rok is te leuk! En mooie ketting ook :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldig rokje! Heel tof gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mooie outfit, ik vind je rokje erg leuk xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie outfit, je hebt zo'n leuke stijl! x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie, schattige outfit! Past perfect bij je.

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -