Etalages in londen + 140 volgers gehaald!

Ik ben in de kerstvakantie geweest naar Londen zoals jullie misschien wel weten, ik heb daar ook foto's van gemaakt. In Londen waren de etalages zó mooi. Ze waren echt heel opvallend, en ja ik stopte zelfs om de etalage te bekijken.  Ze zijn echt in de winter sfeer, en vind het zo leuk gemaakt! Ik vind het erg tof hoe ze het bedenken, en hoe ze het maken! Ik heb eigenlijk nog nooit deze foto's in een artikel geplaatst, dus vandaar. En trouwens, ik heb de 140 volgers gehaald! Wow, dankjewel allemaal <3


Zijn jullie ook wel eens geweest in londen geweest, en letten jullie daar ook altijd op de etalages? :)

Liefs

Evelien

10 opmerkingen:

 1. Ziet er heel leuk uit, wat leuk dat je er foto's van hebt gemaakt :)! Gefeliciteerd met de 140 volgers. Liefs, Luna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet dat er leuk uit! Gefeliciteerd met je 140 volgers!
  X Lydia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wanneer ik in London ben verbaas ik me altijd over de creativiteit, wie bedenkt nou zo een mooie etalages: ze hebben wel hele goeie visual merchandisers haha. XO

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een leuke etalages en gefeliciteerd met je 140 volgers!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt super mooie etalages! Gefeliciteerd trouwens!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's heb je gemaakt, en gefeliciteerd met 140 volgers :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke etalages! & proficiat met 140 volgers!!

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -