Be thankfull for what you have, OOTD + 150 volgers gehaald!

Vakantie is weer over, en ja school is weer begonnen. Helaas.. Aan de ene kant vind ik het ook wel leuk. Ik zie me vriendinnen weer, en mag weer stage lopen. Ook had ik gisteren het keuzevak: mozaiek. En dat houd in dat je 3 uur lang creatief bezig kan zijn, we gaan een hartje mozaieken, breien, een pop naaien, pom pom's maken. Allemaal heel leuk! Maar na een dagje school was het nog licht, onwijs fijn! En kon ik nog eventjes outfit foto's maken. Kijk je mee naar mijn outfit?


                                                              Blouse  - Only
Trui - Primark
Broek - H&M
Schoenen - Dr martens 

En zoals je in de titel kon lezen, heb ik de 150 volgers gehaald! Wow vorige maand had ik de 100 gehaald, en nu al de 150. Echt onwijs gaaf, heel erg bedankt voor iedereen die me volgt, me blog leest, en reacties achter laat. Thank you! <3


Wat vinden jullie van mijn outfit? :)

Liefs

Evelien


11 opmerkingen:

 1. Wat een leuke sweater! Tof met dat jeanshemdje onder

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke trui! Gefeli met de volgers! Op naar de 200! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je volgers! En mooie trui draag je x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je volgers en je hebt een leuke outfit aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke outfit! De doc's vind ik echt geweldig! En gefeliciteerd trouwens :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuke outfit en gefeliciteerd met je followers meis
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke outfit. Vind je broek en boots echt gaaf.
  Je hebt er weer een nieuwe follower bij haha ik ga je volgen :)
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke outfit, gefeliciteerd met je 150 volgers!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke outfit! Je trui is echt geweldig! Gefeliciteerd met je 150 volgers!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel fijne outfit en proficiat met je volgers! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke outfit en gefeliciteerd met je volgers :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -