Review: Rimmel london, 60 seconds.


Hoi iedereen!

Pas geleden liep ik in de kruitvat, en was er een leuke actie. Rimmel London lakjes 1+1 gratis. Oh dat was zeker niet verkeerd! Ik heb 2 mooie lakjes kunnen bemachtigen. En vandaag heb ik er een artikel voor jullie over. Ik schrijf vandaag over dit mooie rode lakje. Het beweert dat het droogt in 60 seconden, en dat doet het ook. Ik vind dat zelf erg fijn, want ik stoot altijd gauw me nagels ergens tegen aan, en dat is het weer helemaal verpest haha. Maar daar had ik hier geen problemen bij. Ook blijft het lang zitten, en is het een breed kwastje. En ook bleef die lang mooi op me nagels, hij is niet na een dag er al half af. Hij blijft goed zitten. Dit lakje is 5,00 per stuk. Kortom ik ben er erg tevreden over! 

Wat vinden jullie van dit lakje?

Liefs

Evelien

13 opmerkingen:

 1. Heel mooi lakje! Rood scoort altijd ;-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw mooi! Rode nagellak is sowieso mijn favoriet en deze kleur is echt mooi, ook fijn dat hij zijn werk goed goed :)

  liefs,
  Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi dat hij wat naar het donkerrood neigt. x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig rood :D ben dol op rode nagellak

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele ooie kleur! ik vind deze lakjes van rimmel ook echt heel fijn. Ze blijven bij mij heel goed zitten en ze hebben mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleur, ik ben echt fan van de rimmel london nagellak lijn!
  Alleen jammer dat ze niet super goedkoop zijn, niet duur maar ook niet echt budget...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kleur! Ik vind rode nagellak altijd heel mooi. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk review! Ik vind de nagellakjes van Rimmel zo fijn! Gebruik dit kleurtje ook heel erg vaak :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie kleur! De rimmel lakjes zijn echt wel heel erg fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -