Photography - my room.

Hoi iedereen!

Vandaag heb ik een beetje me kamer opgeruimd. Het werd donker en deed ik de kaarsjes aan, ik ben dol op kaarsen en zeker op geurkaarsen zijn mijn favoriet. Het geeft altijd zo'n gezellig sfeertje in je kamer, en de geur verspreid zich altijd gauw in mijn kamer, omdat ik een best klein kamertje heb. Ik vond het er zo mooi uit zien, dus heb ik er foto's van gemaakt. Wat vinden jullie ervan?
Liefs

Evelien 

10 opmerkingen:

 1. Wat een mooie foto's! Ik ben gek op kaarsjes en kaarsenhouders :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's ze stralen echt gezelligheid uit! :)
  Xxx Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er echt leuk uit!! erg gezellig :P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke foto's, het ziet er erg gezellig uit! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het ziet er zo knus en gezellig uit ookal zien we alleen detailfoto's. X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, dit ziet er echt super gezellig uit :D

  liefs,
  Femke

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -