New in: Omslagdoek

Hoi lieve volgers!

Toen ik in het winkel centrum liep zag ik in een mode winkeltje een heel rek met allemaal mooie omslagdoeken, je had ze in alle kleuren. Ik heb ze wel eens eerder gezien, en ik vind ze zo leuk, en lekker warm voor de winter. Toen ik deze mooie kleur zag, licht pastel roze, en licht groen was ik verkocht. Hij was eerst 30 euro en nu was die zelfs in de uitverkoop voor 20 euro. Kijken jullie mee naar mijn aankoop?Ik combineer hem met een licht roze blousje die ik vorig jaar bij de primark in Londen heb gekocht. En een vogeltjes ketting die ik van me zus heb geleend. 
Hier kan je goed de kleuren zien. 

Wat vinden jullie van de omslagdoeken? En wat vinden jullie van mijn aankoop? Of is het niet echt jou ding? :)

Liefs

Evelien


7 opmerkingen:

 1. Erg leuk!! Staat leuk bij je blouse!!
  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ziet er goed uit meis
  liefs, en een fijne week x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk! Zelf draag ik ze niet, maar staat je goed. X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. erg leuke omslagdoek, staat je goed xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. fijn! mooie kleuren ook...nu nog de winter ;-) dan kun je hem lekker veel om!

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -