Filmpje: Cupcakes bakken!

Hoi iedereen!

Dit is alweer me tweede filmpje, ik heb zaterdag cupcakes gebakken. Mijn beste vriendinnen kwamen langs en ik wou wat lekkers maken als verrassing. Ik kwam uit me werk en heb wat bak spulletjes gekocht bij de hema. En ben aan de slag gegaan! Ik heb gefilmd wat ik allemaal heb gedaan, leek me leuker als in foto's! ( zoals ik meestal deed ). Ik kon met dit filmpje goed oefenen met knippen, plakken en muziek er onder te zetten. Zodat ik dat een beetje onder de knie krijg! Veel kijk plezier! :)

Als jullie nog ideetjes hebben voor filmpjes, laat het me weten!


Klik hier als je hem niet kan openen. 

Liefs

Evelien10 opmerkingen:

 1. Bienvenue chez Entreprise Peinture Déco, Plus de 20 ans d'expérience
  Devis Travaux-Peintures-Peinture Renovation,Habitat 91,77,75,78 ...
  www.entreprisepeinturedeco.fr/devis-travaux/
  Devis Travaux peinture renovation- Epinay-sous-Sénart 91860- Epinay-sur-Orge 91360-Etiolles 91450-Etréchy 91580-Fleury-Mérogis 91700.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke video ik ben je grootste fan ³

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt super leuk filmpje!! Keep blogging xxx
  Xxx Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke verassing voor je vriendinnen, zeg! Zien er heerlijk uit!

  Love,

  Rowan


  Personal Style Blog WWW.REDREIDINGHOOD.COM

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -