Review: Today I feel dreamy.

Ik moest vandaag weer werken bij de hema, en ik kwam deze leuke bodylotion tegen. Ze hebben er meerdere varianten van. Voor elke dag hebben ze een bodylotion en een geurtje ervan. Het omschrijft hoe je je voelt. Ik vind het erg leuk bedacht, en ben er heel benieuwd naar. Daarom wou ik deze testen! :)


Ze hebben onder andere: today I feel passionate, marvelous, energetic, en nog een andere paar. Ik ben ook erg benieuwd naar de geurtjes, ik heb ze geroken in de winkel, en ze roken heerlijk!Maar wat vind ik nou van deze leuke bodylotion? Zoiezo vind ik het heel leuk dat hema zo'n lijn heeft uitgebracht, ik vind zoiezo de tekst erg leuk, en dat je voor elke mood, en dag een andere bodylotion kan gebruiken, zo cute! Ten eerste, ik vind de geur heerlijk, het ruikt naar zachte bloemen, en ook echt een dromerige geur vind ik. Ook als ik het op me huid smeerde, trok het gauw in. Wat ook erg fijn was. Ook zijn ze erg budget! Ze zijn maar 2,95. Ik ben er heel tevreden over, en ik ga zeker de andere ook testen!


Wat vinden jullie van deze lijn? En ga je ook naar de hema om deze bodylotion te kopen? 

Liefs

Evelien
7 opmerkingen:

 1. Wat leuk een bodylotion van Hema. Ook een fijne prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt goed, lekker budget ook!

  Liefs Fashialies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke lijn! En heel budget inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hema heeft altijd wel leuke spulletjes.
  New blogpost: pressdays

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk ! Ik ga ze ook uittesten. :D { blog www.everythingwhatvivianlove.blogspot.com }

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Awesome post! Love your blog!

  SSSx
  www.stylestreetstalker.com

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -