ABOUT

Leuk dat je benieuwd bent naar wie zich achter deze blog bevindt. Ik ben Evelien, ik ben 20 jaar oud en ik ben op dit moment student. Ik studeer sociaal pedagogisch hulpverlener aan de Hogeschool van Amsterdam. Een ontzettend leuke opleiding waar ik mijn energie helemaal insteek. Ik droom ervan om later mensen met een psychiatrische aandoening te ondersteunen, en misschien wel eventueel psycholoog te worden.

Ik woon op dit moment nog bij mijn ouders thuis in Gouda. Ik ben iemand die erg ondernemend is dus ik heb veel hobby's. Je ziet mij vaak en overal foto's van maken, ik ben vaak te vinden in de stad met vele tasjes in mijn handen, serie kijken is ook een grote bezigheid van mij en dan samen heerlijk met mijn vriend, en dansjes doen samen met mijn beste vriendinnetje bij de leukste feestjes met glaasjes wijn in onze hand doe ik ook graag. 


Over mijn blog 
In 2013 heb ik mijn blog gestart, ik was altijd al creatief ingesteld en ik miste het op mijn creativiteit te delen. Ik heb een grote passie voor fotografie en mode toen des tijds dus ik wilde dat graag delen met mensen. Na twee jaar ben ik mijn blog serieuzer gaan nemen, meer regelmaat in te brengen en kwaliteit boven kwantiteit. Op dit moment zijn mijn interesses ook meer gegroeid dus je kan hier veel verschillende onderwerpen vinden. 

De onderwerpen die je op mijn blog vindt zijn; mode, beauty, liefde, interieur, lifestyle, reizen, fotografie, en leuke hotspots. En dit allemaal met een persoonlijke touch, dat is wat mijn blog uniek maakt, ik schrijf met veel enthousiasme en spontaniteit en ik vind het belangrijk dat mijn volgers weten wie ik ben en hoe het met mij gaat. 

Ik vind het belangrijk om kwaliteit boven kwantiteit te leveren en ik schrijf elke week met heel veel passie. Ik ervaar nog steeds heel veel passie voor het bloggen en ik hoop dit nog jaren te doen! Ondertussen staan er meer dan 800 artikels op mijn blog. Neem jij een kijkje? 

Liefs,
Evelien
- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -