ABOUT

Leuk dat je benieuwd bent naar wie zich achter deze blog bevindt. Ik ben Evelien, 21 jaar oud en ik ben op dit moment student. Ik studeer Sociaal Pedagogisch Hulpverlening aan de Hogeschool van Amsterdam. Een ontzettend leuke opleiding waar ik mijn energie met plezier insteek. Ik droom ervan om later mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid te ondersteunen, en misschien wel eventueel psycholoog te worden. Dromen mag toch?! ;-)

Ik woon op dit moment nog bij mijn ouders thuis in Gouda. Ik ben een ondernemend persoon met vele hobby's. Ik ben een persoon die graag op pad gaat om te fotograferen, ik hou van lezen en mijn kennis te vergroten binnen de psychiatrie, ik bezoek graag museums, als elke blogger hou ik natuurlijk van shoppen, en natuurlijk leuke dingen doen samen met mijn vrienden. Over mijn blog 
In 2013 ben ik mijn blog gestart, ik was altijd al creatief ingesteld en ik ervaarde een gemis aan het delen van mijn creativiteit. Ik heb een grote passie voor fotografie en mode toen des tijds dus ik wilde dat graag delen, en mensen inspireren! Na twee jaar ben ik mijn blog serieuzer gaan nemen, meer regelmaat in te brengen en kwaliteit boven kwantiteit te leveren. Op dit moment zijn mijn interesses ook meer gegroeid dus je kan hier diverse onderwerpen vinden. 

De onderwerpen die je op mijn blog vindt zijn; mode, beauty, liefde, interieur, lifestyle, reizen, fotografie, en leuke hotspots. En dit allemaal met een persoonlijke touch, dat is wat mijn blog uniek maakt, ik schrijf met veel enthousiasme en spontaniteit en ik vind het belangrijk dat mijn volgers weten wie ik ben en hoe het met mij gaat. 

Ik vind het belangrijk om kwaliteit boven kwantiteit te leveren en ik schrijf elke week met veel passie en plezier. Dit hoop ik nog jaren te doen! Ondertussen staan er meer dan 1000 artikelen op mijn blog. Veel lees plezier! 

Liefs,
Evelien
- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -