SAMENWERKING

Heeft u interesse in een samenwerking met mij en mijn blog? Daar sta ik zeker voor open! Ik vind het leuk om nieuwe bedrijven, producten en pr-bureau's  te ontdekken en hier een samenwerking mee aan te gaan. Ik kijk er naar uit! Op mijn blog zijn de hoofd onderwerpen, beauty, fashion & lifestyle.  Als uw bedrijf daar bij past kunt u mij een e-mail sturen. 

Tevens schrijf ik ook over onderwerpen zoals reizen, hotspots, de liefde, fotografie, en interieur. Bedrijven/PR-bureau's/webshops kunnen mij vrijblijven producten sturen die bij een van deze onderwerpen passen, ik vind het leuk om nieuwe producten/ervaringen te proberen en hierover op mijn blog en social media kanalen te schrijven en aan mijn lezers te introduceren. 

Ik word graag op uw perslijst gezet om op de hoogte te worden gehouden over de nieuwe producten en ontwikkelingen. Tevens is adverteren op mijn blog ook mogelijk, voor verschillende manieren sta ik open, als u hier ideeën of vragen over hebt kunt u mijn een e-mail sturen. Op mijn blog vindt je bijvoorbeeld al advertorials & reviews.

Voor eventuele samenwerkingen of vragen kunt u mij op het volgende adres een e-mail sturen; byevelienblog@hotmail.com
- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -