Summer musthaves met Hunkemöller!

Summer musthaves met Hunkemöller!

De zomer komt eraan en dat is teken dat we de badkleding weer uit de kast kunnen halen! Regelmatig kiezen vrouwen voor een bikini, maar deze zomer kunnen we kiezen voor een trendy badpak. Badpakken staan meestal bekend als saai, simpel en ouderwets, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn! Hunkemöller laat zien in hun nieuwe collectie dat ze stijlvol en ook nog eens onwijs sexy zijn. Ze verkopen ook nog eens leuke accessoires hoe jij je beachlook helemaal kan afmaken! Kijken jullie mee?

*Bron Pinterest & Hunkemöller

Bij de Hunkemöller hebben ze jaarlijks een fijne nieuwe badmode collectie voor de zomer met allerlei leuke accessoires. De zomer is de periode waarin jij je zongebruinde lichaam mag laten zien en dit moet natuurlijk in leuke badkleding. Om je summer outfit helemaal af te maken hebben ze ook nog eens leuke accessoires.

Badpakken
De badpakken zijn terug van weggeweest! Het is een grote trend op het gebied van badmode. Ik had altijd mijn bedenkingen bij een badpak maar Hunkemöller heeft deze gedachtes helemaal veranderd. Ik vind de badpakken van de Hunkemöller heel erg stylish! Ze hebben prachtige kleuren, leuke prints en mooie zomerse details. Wat vinden jullie van de badpakken trend? Neem een kijkje op de website van Hunkemöller voor de gehele badpakken collectie.

Okerblauw badpak – 49,99. 
Zwart badpak met uitgesneden zijkant – 59,99. 
Donker blauw badpak – 49,99. 


Kanten jurkje – 49,99
Waar ik gek ben is kanten jurkjes of shirtjes die je over je bikini/badpak kan dragen. Leuk te combineren met fashionable sandaaltjes. Bij de Hunkemöller hebben ze een nieuwe collectie van Doutzen Kroes en daar bevindt zich het perfecte kanten jurkje tussen. Hebben hebben hebben! <3

Rond strandlaken met zomerse print – 29,99 
Ronde geprinte strandlakens waren vorig jaar al een grote trend! Ik zag zoveel leuke verschillende varianten in Griekenland. Hunkemöller heeft nu ook een onwijs leuk strandlaken in de collectie, ik vind de zomerse print die erop staat heel erg leuk. Het geeft de ibiza vibe en is een leuke accessoire voor een relaxte stranddag.

Bij de Hunkemöller kan je dus terecht voor de perfecte badmode, accessoires en leuke summer musthaves! Wat is jouw favoriet? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. Dat ronde strandlaken is zo leuk! En wat een mooie badpakken!
    Liefs

  2. Dat laken is echt te leuk! Ik ben al best even op zoek naar zo'n kleed misschien dat deze hem wel gaat worden.

  3. Wat een super leuke items! Zo'n ronde handdoek wil ik nog wel halen voor de zomer, lijkt me heerlijk om mee naar het strand te nemen 🙂 Liefs, Sija

  4. Mooie badpakken! Bij de Hunkemöller hebben ze altijd hele mooie stranditems!

  5. Wat een leuke badpakken! Leuk ook om te zien dat steeds meer mensen voor badpakken lijken te gaan in plaats van bikini's.

  6. Die middelste badpak vind ik erg mooi! En dat ronde strandlaken ook. Die is tof zeg!

Geef een antwoord

Sluit Menu