New in: Jurkje van de vila!

Ik ben een beetje jurkjes aan het winkelen de laatste tijd, ik heb nog een blauw jurkje besteld bij de mango, en liep nu tegen weer zo'n vrolijk gekleurd jurkje aan. Ik was een middagje aan het statten met een vriendin van mij in het centrum van Gouda. Je hebt daar een heel leuk winkeltje genaamd: mitch. Je hebt daar allerlei verschillende kledingmerken zoals: vero moda, vila, pièces enzovoort. Ik heb daar dit leuke groene jurkje geshopt voor 40 euro! Hij is van het merk vila en ik vind hem zo leuk en mooi voor de zomer. Of natuurlijk een feestje! Leuk met sandaaltjes eronder en een statement ketting. <3Wat vinden jullie van mijn nieuwe jurkje? 

Liefs! Evelien

7 opmerkingen

 1. Wat een super leuk jurkje! De kleur staat jou super!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuk jurkje! De kleur staat jou super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zag het gister al en zoals ik al zei het staat je super!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja zo lief vond ik je reactie! Je maakte me dag weer goed. <3

   Verwijderen

Lief dat je een reactie achterlaat, en hopelijk tot de volgende keer!
Liefs,
Evelien